Barista huren

Wilt u uw gasten laten genieten van een bijzondere koffiebeleving op uw evenement? Dan kunt u een barista huren bij AllesKoffie. Hij of zij weet alles van de technieken die nodig zijn voor het optimale koffieresultaat. Als u een barista inhuurt kiest u voor iemand die met veel passie koffie van topkwaliteit serveert. Bij het boeken van een barista kunt u rekenen op heerlijke koffievariaties. Uiteraard wordt er ook gezorgd voor een gezellige sfeer en goed gastheerschap.

Barista huren

Een barista doet meer dan alleen koffie bereiden. Wij denken ook met u mee en dragen desgewenst een boodschap uit. Onze barista’s werken met plezier en knopen een praatje aan met uw klanten. Onze koffie wordt op beurzen, feesten en evenementen altijd enthousiast in ontvangst genomen. Op professionele en betrokken wijze brengen wij onze passie voor koffie over. U kunt uw evenement compleet maken met een unieke en sfeervolle koffiebar op locatie. Vanuit onze authentieke koffiebakfiets vertonen wij onze koffiekunsten. Onze espressoapparaten en een professionele barista maken uw koffiebeleving compleet.

Barista huren voor evenementen

Organiseert u dit jaar een evenement? Zorg dan voor een kwalitatieve catering: professioneel, lekker en met een mooi resultaat. Wij zien kansen voor u als organisator om nog beter in te spelen op de behoeften van uw publiek. Naast een vlotte service bestaan die behoeften ook uit een stukje beleving, variatie en kwaliteit. Een barista huren kan voor diverse evenementen erg interessant zijn:

  1. Bedrijfsfeesten
  2. Beurzen
  3. Festivals

Onze barista’s

Een barista is een goed opgeleide vakman of vakvrouw die zich toelegt op het bereiden van diverse soorten koffie: onder andere espresso en aanverwante dranken als cappuccino en latte macchiato. Een barista weet alles van de techniek en de processen van het bereiden van de koffiespecialiteiten. Een barista doet meer dan alleen koffie zetten. Als een echte gastheer verwent hij of zij uw gasten met ambachtelijke koffie en vermaakt hen daarnaast met leuke feitjes over onze koffie.

Veel van onze barista’s zijn geoefend in het maken van latte art: het gieten van prachtige figuren in het melkschuim. Onze barista’s worden niet alleen getraind op de kennis van de koffie, maar ook op de gastvrijheid. Ze zullen zich altijd opstellen als een ware gastheer of gastvrouw. Uw gasten worden dus niet alleen ontvangen met heerlijke koffie, maar ook met een glimlach en een hulpvaardige instelling.

Barista huren voor diverse gelegenheden

Wij bieden koffie op locatie voor bedrijfsfeesten, evenementen, beurzen, voorstellingen, netwerkbijeenkomsten en nog vele andere gelegenheden. Een barista huren helpt het contact tussen uw klanten, medewerkers, gasten of relaties op die locatie. Wat u daarbij helpt is de mooie mobiele koffiebar die wij u graag leveren. Wilt u een heerlijke cappuccino, espresso of misschien wel een latte macchiato op uw evenement serveren? Huur ons dan nu in voor een unieke koffiebeleving.

TOP