Barista inhuren

Bij AllesKoffie bent u aan het juiste adres om een professionele barista in te huren. Voor een goede kop koffie draaien zij hun hand niet om. Een barista inhuren kan u helpen op het gebied van de koffievoorziening op uw evenement. Naast het zetten van een verse kop koffie of thee, is de barista ook een beetje de gastheer of gastvrouw. Hij of zij zorgt voor de ontvangst van uw gasten of klanten met een lekkere cappuccino, espresso of andere koffiespecialiteit.

Barista inhuren

Een barista is een goed opgeleide vakman of vakvrouw die zich toelegt op het bereiden van diverse soorten koffie: onder andere espresso en aanverwante dranken als cappuccino en latte macchiato. Een barista weet alles van de techniek en de processen van het bereiden van de koffiespecialiteiten. Een barista doet meer dan alleen koffie zetten. Als een echte gastheer verwent hij of zij uw gasten met ambachtelijke koffie en vermaakt hen daarnaast met leuke feitjes over onze koffie.

Barista inhuren: goede koffie en gastvrijheid

Veel van onze barista’s zijn geoefend in het maken van latte art: het gieten van prachtige figuren in het melkschuim. Onze barista’s worden niet alleen getraind op de kennis van de koffie, maar ook op de gastvrijheid. Ze zullen zich altijd opstellen als een ware gastheer of gastvrouw. Uw gasten worden dus niet alleen ontvangen met heerlijke koffie, maar ook met een glimlach en een hulpvaardige instelling.

Barista inhuren bij AllesKoffie

Wilt u uw gasten laten genieten van een bijzondere koffiebeleving op uw evenement? Ga dan nu een professionele barista inhuren bij AllesKoffie. Onze barista’s weten alles van de technieken die nodig zijn voor het optimale koffieresultaat. Als u een barista inhuurt, kiest u voor een vakman die met veel passie koffie van topkwaliteit serveert. Dat zult u zeker terug proeven in de koffie. Bij het boeken van een barista kunt u rekenen op heerlijke koffievariaties, voorzien van mooie latte art. Natuurlijk zorgt hij of zij ook voor een gezellige sfeer, goed gastheerschap en een presentatie die niets te wensen overlaat.

Barista inhuren voor diverse gelegenheden

Bij ons kunt u een barista inhuren voor verschillende gelegenheden:

  1. Bedrijfsfeesten
  2. Beurzen
  3. Festival of braderie
  4. Evenementen

Met een koffiebakfiets werden vroeger vers gebrande bonen naar de winkels vervoerd. Het is een absolute blikvanger op uw beurs, bedrijfsfeest of ander evenement. De uitstraling van onze mobiele koffiebar in combinatie met de smaak van onze verse koffie is perfect. Het is tevens een milieubewuste toevoeging op uw evenement en het is zowel binnen als buiten te gebruiken. Onze duurzame koffiebonen dragen het Rainforest Alliance keurmerk. Dit is een keurmerk voor eerlijke handel en bescherming van het milieu voor producten uit gebieden waar regenwoud groeit.

Barista inhuren bij AllesKoffie

Wilt u een barista inhuren? Vraag dan eens vrijblijvend een offerte aan.

TOP