Barista workshop

Heeft u altijd al eens een overheerlijke espresso of een goede cappuccino willen bereiden? Wij bieden u de gelegenheid om met deze barista workshop zelf eens achter de espressomachine plaats te nemen en uw kunsten tot uiting te laten komen. Tijdens de workshop leert u meer over de koffie, de maling en de bereiding. Uiteraard gaat u ook zelf aan de slag met het bereiden van de verschillende koffievarianten.

Barista workshop

Een barista is een goed opgeleide vakman of vakvrouw die zich toelegt op het bereiden van diverse soorten koffie: onder andere espresso en aanverwante dranken als cappuccino en latte macchiato. Een barista weet alles van de techniek en de processen van het bereiden van de koffiespecialiteiten. Een barista doet meer dan alleen koffie zetten. Als een echte gastheer verwent hij of zij uw gasten met heerlijke koffie en vermaakt hen daarnaast met leuke feitjes over onze koffie. Onze barista’s worden niet alleen getraind op de kennis van de koffie, maar ook op de gastvrijheid. Ze zullen zich altijd opstellen als een ware gastheer of gastvrouw.

Barista workshop mogelijkheden

Voor bedrijfsuitjes of andere feestjes organiseren wij een barista workshop in groepsverband. Wij stemmen met u af waar uw wensen en behoeften liggen en wat u precies wilt leren. Alles is erop gericht dat iedere deelnemer actief betrokken raakt bij het zetten van de mooiste koffies. Deze cursus duurt twee uur en daarmee vult u dus gemakkelijk een dagdeel in. Het is erg geschikt voor een vrijgezellenfeest of een familiedag. Heeft u een horecaonderneming? Dan helpen wij u ook graag om uw medewerkers een perfecte kop koffie te laten serveren.

  • Bedrijfsuitjes
  • Vrijgezellenfeest
  • Familiedag
  • Andere gezellige uitjes

Barista workshop bij AllesKoffie

Wij bieden een barista workshop aan voor iedereen die interesse heeft in kwaliteitskoffie die nog handmatig wordt bereid. Tijdens onze barista cursus leert u de fijne kneepjes van het vak. Het is leuk om te doen en heerlijk om verse koffiesoorten te bereiden en te proeven. Onder begeleiding van onze professionele barista’s leert u erg veel. U krijgt alles te weten over de verschillende espresso apparatuur, het malen van koffiebonen en hoe een barista naar Italiaanse traditie te werk gaat. Het is een workshop met deels theorie, maar vooral met veel praktijk.

Barista workshop volgen

Wilt u een barista workshop volgen? Neem dan nu contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

TOP