Koffie op locatie

Met koffie op locatie kunt u overal genieten van de heerlijkste koffie. Of dat nu op een bedrijfsfeest of een beurs is: onze koffiebakfiets is overal inzetbaar.

Koffie op locatie

Voor elk evenement zijn er bij ons diverse mogelijkheden wat betreft onze koffie op locatie:

  1. Koffiemachine met onderbouw
  2. De koffiebakfiets
  3. Losse koffiemachines

Onze pistonmachine op de witte trolley bestaat uit een volledig gesloten water aan- en afvoersysteem. Hiermee bespaart u kosten voor een wateraansluiting op uw evenement. Deze koffiemachine met onderbouw is mobiel en past in vrijwel elke beursstand.

Koffiebakfiets

De koffiebakfiets is erg populair en is een echte eyecatcher. Deze bakfiets werd vroeger gebruikt om vers gebrande bonen naar de winkels te vervoeren. Nu hebben we onze koffiemachine erop geplaatst en serveren we direct een heerlijke kop koffie aan uw gasten. Voor koffie op locatie kunt u dus zeker gebruik maken van deze koffiebakfiets. Het is bovendien een perfecte toevoeging aan uw evenement. Uw beursstand zal hierdoor nog beter opvallen.

Losse koffiemachine

Wanneer u al een plek heeft ingericht voor het serveren van koffie, dan plaatsen we onze machine los op de daarvoor bestemde plek. Dit kan ook ideaal zijn wanneer bovengenoemde oplossingen niet in uw beursstand passen. Ook hier kunnen we eventueel een gesloten watersysteem installeren. Er moet dan wel voldoende ruimte zijn onder de machine voor het plaatsen van jerrycans.

Koffie op locatie van AllesKoffie

Bent u op zoek naar een manier om uw evenement extra flair te geven? De koffie op locatie van AllesKoffie is de smaakmaker op elk evenement. Onze barista’s verstaan hun vak en houden zich altijd aan een hoge standaard als het gaat om service en professionaliteit. Een barista is als de kok in de keuken: hij of zij weet vrijwel alles van de techniek van de espressomachine en de processen bij het bereiden van de espresso. Om een goede koffie te maken heeft u goede bonen nodig, een koffiemolen en een geavanceerde machine. Wat echter pas echt onmisbaar is, is de barista. Met kennis, ervaring en passie slagen zij erin de lekkerste smaken uit de koffie te halen.

Koffie op locatie huren

Wij bieden koffie op locatie voor bedrijfsfeesten, evenementen, beurzen, voorstellingen, netwerkbijeenkomsten en nog vele andere gelegenheden. Onze koffie op locatie helpt het contact tussen uw klanten, medewerkers, gasten of relaties op die locatie. Wat u daarbij helpt is de mooie mobiele koffiebar die wij u graag leveren. Juist voor uw speciale gelegenheden willen wij het verschil maken tussen koffie van elke dag en de koffie die bijdraagt aan een mooi moment op een evenement. Wilt u een heerlijke cappuccino, espresso of misschien wel een latte macchiato op uw evenement serveren? Huur ons dan nu in voor een unieke koffiebeleving.

TOP