Koffie op wielen

Met de authentieke mobiele koffiebar van AllesKoffie bent u verzekerd van kwalitatief hoogstaande koffiecatering op iedere locatie. Onze koffie op wielen is ideaal voor bedrijfsfeesten, beurzen, bedrijfsopeningen en andere evenementen. Uw gasten kijken mee hoe een professionele barista de koffie bereidt. Hij of zij vertelt uw gasten bovendien alles wat zij willen weten over koffie. Of het nu gaat om een espresso, latte art cappuccino of het bekende kopje koffie: wij serveren het allemaal. Voor de niet koffiedrinkers serveren wij diverse soorten thee en warme chocolademelk.

Koffie op wielen

  1. De lekkerste koffiemelanges
  2. Een exclusieve koffiebar
  3. Een gastvrije barista

U kunt bij ons terecht voor koffiecatering van zeer hoog niveau, waarbij de cappuccino’s van mooie latte art kunnen worden voorzien. Wij staan daarnaast bekend om onze uitstekende service en gastvrijheid: zowel op de stand als in het traject wat daaraan vooraf gaat.

Diverse koffievariaties

Op dit moment is de koffiecultuur in ons land met een opmars bezig. Dat begon met de doorbraak van de senseo en nespresso een aantal jaar geleden. Hierdoor nam de behoefte aan kwaliteit toe. Enkele consumenten kochten een espressomachine om thuis van echt goede koffie te kunnen genieten. Ook komen we steeds meer gespecialiseerde koffiefilialen tegen die verschillende koffievariaties aanbieden. Denk hierbij aan de latte macchiato en verschillende andere speciale koffiesoorten met heerlijke aroma’s. Om te genieten van een versgemalen koffie gaat men tegenwoordig gerust een blokje om.

Koffie op wielen huren

U kunt onze koffie op wielen inhuren voor ieder evenement waar men waarde hecht aan de ultieme koffiebeleving. Bij ons kunt u een compleet verzorgde koffiebar huren met barista, espressomachine en alle toebehoren. Het is een publieksfavoriet op festivals, beurzen, bedrijfsevenementen en congressen. AllesKoffie ziet kansen voor u als organisator om nog beter in te spelen op de behoefte van uw publiek. Die behoeften bestaan niet alleen uit een kop koffie, maar ook uit een stukje beleving en kwaliteit. Wij zijn in staat een product aan te bieden waar uw festivalbezoeker graag nog eens voor terugkomt.

Koffiebar op een beurs

Als u op een beurs staat doet u dat niet zonder reden. U wilt in contact komen met uw doelgroep en een uitstraling creëren naar de markt. De meeste beursbezoekers hebben ongeveer drie keer per dag behoefte aan een goede kop koffie. De lekkerste koffie op de beurs kan van uw stand komen. Onze barista verzorgt de koffie, terwijl u contact kan leggen met de bezoekers. Een goede sfeer ontstaat namelijk vaak onder het genot van een kopje koffie. Een barista is voor sponsors en organisatoren dan ook echt een aanwinst. Zeker als netwerken bij u centraal staat.

Koffie op wielen huren bij AllesKoffie

Wilt u onze koffie op wielen huren? Vraag dan eens vrijblijvend een offerte aan.

TOP