Koffiebar huren

Bent u op zoek naar een origineel idee voor op uw evenement? Wij leveren een koffiebar met professionele barista’s. Onze apparatuur en koffie is van de hoogste kwaliteit. Gecombineerd met onze kennis en ervaring zetten wij voor ieder feestje de lekkerste koffie, espresso, cappuccino, latte macchiato en nog veel meer. Wij vertellen u ook graag over onze koffie, zodat uw gasten worden vermaakt met wat leuke weetjes. Een koffiebar huren bij AllesKoffie betekent zowel goede koffie als een gezellige sfeer tijdens uw evenement.

Koffiebar huren

Van begin tot eind bieden wij een uitstekende service als u een koffiebar wilt huren. Wij komen de koffiebar met overheerlijke koffie, espresso, cappuccino of latte macchiato graag bij u afleveren op het moment waarop u dat het beste uitkomt.

  • Espresso
  • Cappuccino
  • Latte macchiato
  • Warme chocolademelk
  • Diverse soorten thee

Een evenement opbouwen kan soms best complex zijn. Wij weten dat het dan belangrijk is om te kunnen vertrouwen op afspraken met een toeleverancier. Daarom leveren wij een tot in de puntjes verzorgde koffiebar. Het zal u aan niets ontbreken en zo kan de koffiebar alleen maar een toegevoegde waarde zijn. Dit brengt uw gasten, klanten of medewerkers zekerheid, sfeer en smaak. Bovendien zal het u waardering opleveren.

Koffiebar huren van AllesKoffie

Zodra wij op uw locatie aankomen zullen we gelijk beginnen om alles klaar te zetten. Het maakt voor ons niet uit of dat binnen of buiten is. Na de installatie zijn we voor u en uw gasten beschikbaar en gaan onze professionele barista’s gelijk aan de slag. Onze koffiebar is voorzien van een luxe pistonmachine met onderbouw en het zorgt in een handomdraai voor een overheerlijke espresso. Heeft u op uw locatie al een plek ingericht voor het serveren van koffie? Dat is geen probleem, dan plaatsen wij de machine los.

Koffiebar huren voor diverse gelegenheden

Een mooie koffiebar huren is een geweldige toevoeging op uw feest. Een goede kop koffie die met passie is bereid door een barista maakt uw evenement zeker compleet. Met een mobiele koffiebar op locatie zorgt u voor extra beleving en komen uw gasten vanzelf naar u toe.

Bedrijfsuitjes en beurzen

Op een bedrijfsopening, jubileum of personeelsfeest kunnen wij de gasten ontvangen met een heerlijke kop koffie. We kunnen aan allerlei specifieke wensen voldoen voor iedere gast. Onze barista maakt namelijk heerlijke koffie op maat voor elke gast. Op een beurs kan een mobiele koffiebar ook ideaal zijn. Onze barista spreekt uw gasten aan en brengt ze in contact met de juiste persoon op de beursstand. Ook kan hij of zij uw gasten vermaken met leuke weetjes over onze koffie wanneer uw personeel nog even bezet is.

Koffiebar huren bij AllesKoffie                       

Wilt u onze koffiebar huren? Vraag dan direct vrijblijvend een offerte aan en laat uw gasten genieten van de heerlijkste koffiespecialiteiten.

TOP