Mobiele koffie

Onze mobiele koffie biedt mogelijkheden voor koffie op elke locatie: bijvoorbeeld op uw beursstand, een bedrijfsfeest of op een festival of ander evenement. Onze mobiele koffiebar is een geweldige toevoeging voor uw evenement: zowel binnen als buiten. Een goede kop koffie die met passie is bereid door een barista is bijna onmisbaar en maakt uw evenement zeker compleet. Naast de koffie is het tevens mogelijk om gerelateerde lekkernijen te verkopen. Met een mobiele koffiebar op locatie zorgt u voor extra beleving en komen uw gasten vanzelf naar u toe.

Mobiele koffie

Op een beurs kan mobiele koffie ideaal zijn. Onze barista spreekt uw gasten aan brengt ze in contact met de juiste persoon op de beursstand. Ook kan hij of zij uw gasten vermaken met leuke weetjes over onze koffie wanneer uw personeel nog even bezet is. Onze koffie op uw beurs heeft dus een groot voordeel wat betreft het aantrekken van uw gasten met heerlijke koffie.

Mobiele koffie op bedrijfsfeesten

Een goede kwaliteit en onderscheiding zijn belangrijk voor een goede kop koffie. Op een bedrijfsopening, jubileum of personeelsfeest kunnen wij de gasten ontvangen met een heerlijke kop koffie. Wij merken dat gasten steeds meer waarde hechten aan koffie die op de juiste manier wordt bereid. We kunnen aan allerlei specifieke wensen voldoen voor iedere gast. Onze barista maakt namelijk heerlijke koffie op maat voor elke gast.

Diverse mogelijkheden bij AllesKoffie

Voor elk evenement zijn er bij ons diverse mogelijkheden wat betreft onze mobiele koffie:

  1. Koffiemachine met onderbouw
  2. De koffiebakfiets
  3. Losse koffiemachines

Onze pistonmachine op de witte trolley bestaat uit een volledig gesloten water aan- en afvoersysteem. Hiermee bespaart u kosten voor een wateraansluiting op uw evenement. Deze koffiemachine met onderbouw is mobiel en past in vrijwel elke beursstand.

Koffiebakfiets

De koffiebakfiets is erg populair en is een echte eyecatcher. Deze bakfiets werd vroeger gebruikt om vers gebrande bonen naar de winkels te vervoeren. Nu hebben we onze koffiemachine erop geplaatst en serveren we direct een heerlijke kop koffie aan uw gasten. Voor mobiele koffie kunt u dus zeker gebruik maken van deze koffiebakfiets. Het is bovendien een perfecte toevoeging aan uw evenement. Uw beursstand zal hierdoor nog beter opvallen.

Losse koffiemachine

Wanneer u al een plek heeft ingericht voor het serveren van koffie, dan plaatsen we onze machine los op de daarvoor bestemde plek. Dit kan ook ideaal zijn wanneer bovengenoemde oplossingen niet in uw beursstand passen. Ook hier kunnen we eventueel een gesloten watersysteem installeren. Er moet dan wel voldoende ruimte zijn onder de machine voor het plaatsen van jerrycans.

Mobiele koffie huren

Bij AllesKoffie kunt u een mobiele koffie bar huren. Hiermee bereiden wij heerlijke kopjes koffie. Vraag gerust eens vrijblijvend een offerte aan.

TOP