Mobiele koffiebar huren

Bent u op zoek naar een manier om uw evenement extra flair te geven? U kunt een mobiele koffiebar huren bij ons en het zal de smaakmaker op elk evenement zijn. Onze barista’s verstaan hun vak en houden zich altijd aan een hoge standaard als het gaat om service en professionaliteit. Een barista is als de kok in de keuken: hij of zij weet vrijwel alles van de techniek van de espressomachine en de processen bij het bereiden van de espresso. Om een goede koffie te maken heeft u goede bonen nodig, een koffiemolen en een geavanceerde machine. Wat echter pas echt onmisbaar is, is de barista. Met kennis, ervaring en passie slagen zij erin de lekkerste smaken uit de koffie te halen.

Mobiele koffiebar huren

Zodra wij op uw locatie aankomen zullen we gelijk beginnen om alles klaar te zetten. Het maakt voor ons niet uit of dat binnen of buiten is. Na de installatie zijn we voor u en uw gasten beschikbaar en gaan onze professionele barista’s gelijk aan de slag. Onze koffiebar is voorzien van een luxe pistonmachine met onderbouw en het zorgt in een handomdraai voor een overheerlijke espresso. Heeft u op uw locatie al een plek ingericht voor het serveren van koffie? Dat is geen probleem, dan plaatsen wij de machine los.

Mobiele koffiebar huren met diverse koffiespecialiteiten

Een mobiele koffiebar huren bij AllesKoffie betekent kiezen voor allerlei koffiespecialiteiten:

  1. Espresso
  2. Cappuccino
  3. Latte macchiato
  4. Warme chocolademelk
  5. Diverse soorten thee

Wij bieden een uitgebreid assortiment van verschillende soorten koffie aan: onder andere espresso, cappuccino en latte macchiato. Daarnaast kunt u in onze mobiele koffiebar ook diverse soorten thee krijgen en zelfs warme chocolademelk met slagroom. Onze barista’s weten alles van de technieken van de espressomachine en de processen bij het bereiden van een espresso. Ook beheersen onze medewerkers de latte technieken. Uw gasten worden verwend met ambachtelijke koffie en onze barista vermaakt hen met leuke wetenswaardigheden over onze koffie.

Professionele barista’s

Bent u op zoek naar een origineel idee voor op uw evenement? Wij leveren een koffiebar met professionele barista’s. Onze apparatuur en koffie is van de hoogste kwaliteit. Gecombineerd met onze kennis en ervaring zetten wij voor ieder feestje de lekkerste koffie, espresso, cappuccino, latte macchiato en nog veel meer. Wij vertellen u ook graag over onze koffie, zodat uw gasten worden vermaakt met wat leuke weetjes. Een mobiele koffiebar huren bij AllesKoffie betekent zowel goede koffie als een gezellige sfeer tijdens uw evenement.

Offerte mobiele koffiebar

Wilt u een mobiele koffiebar huren voor wat voor evenement dan ook? U kunt altijd eens een offerte aanvragen bij ons.

TOP