Mobiele koffiebar

Onze mobiele koffiebar is in te zetten bij evenementen van ieder formaat. Vanuit onze mobiele koffiebar schenken wij iedere gewenste koffiespecialiteit en thee op locatie.

Mobiele koffiebar

Bij onze mobiele koffiebar kunt u terecht voor allerlei koffiespecialiteiten:

  1. Espresso
  2. Cappuccino
  3. Latte macchiato
  4. Warme chocolademelk
  5. Diverse soorten thee

Wij bieden een uitgebreid assortiment van verschillende soorten koffie: onder andere espresso, cappuccino en latte macchiato. Daarnaast kunt u in onze mobiele koffiebar ook diverse soorten thee krijgen en zelfs warme chocolademelk met slagroom. Onze barista’s weten alles van de technieken van de espressomachine en de processen bij het bereiden van een espresso. Ook beheersen onze medewerkers de latte technieken. Uw gasten worden verwend met ambachtelijke koffie en onze barista vermaakt hen met leuke wetenswaardigheden over onze koffie. Kijk hier voor onze mobiele koffiebar.

Mobiele koffiebar op elke locatie

Onze mobiele koffiebar biedt mogelijkheden voor koffie op elke locatie: bijvoorbeeld op uw beursstand, een bedrijfsfeest of op een festival of ander evenement. Onze mobiele koffiebar is een geweldige toevoeging voor uw evenement: zowel binnen als buiten. Een goede kop koffie die met passie is bereid door een barista is bijna onmisbaar en maakt uw evenement zeker compleet. Naast de koffie is het tevens mogelijk om gerelateerde lekkernijen te verkopen. Met een mobiele koffiebar op locatie zorgt u voor extra beleving en komen uw gasten vanzelf naar u toe.

Bedrijfsfeesten

Een goede kwaliteit en onderscheiding zijn belangrijk voor een goede kop koffie. Op een bedrijfsopening, jubileum of personeelsfeest kunnen wij de gasten ontvangen met een heerlijke kop koffie. Wij merken dat gasten steeds meer waarde hechten aan koffie die op de juiste manier wordt bereid. We kunnen aan allerlei specifieke wensen voldoen voor iedere gast. Onze barista maakt namelijk heerlijke koffie op maat voor elke gast.

Beurzen

Op een beurs kan een mobiele koffiebar ideaal zijn. Onze barista spreekt uw gasten aan en brengt ze in contact met de juiste persoon op de beursstand. Ook kan hij of zij uw gasten vermaken met leuke weetjes over onze koffie wanneer uw personeel nog even bezet is. Onze koffie op uw beurs heeft dus een groot voordeel wat betreft het aantrekken van uw gasten met heerlijke koffie.

Mobiele koffiebar mogelijkheden

Er zijn diverse samenwerkingsmogelijkheden te bedenken. U kunt ons een zo volledig mogelijke omschrijving van uw wensen doorgeven en wij kijken wat we voor u kunnen doen. Als u ons de omvang van het evenement en het aantal mobiels doorgeeft, dan weten wij vaak al wat de mogelijkheden en de kosten zijn. Voor elke gelegenheid hebben wij dus een passende oplossing, want onze apparatuur is volledig mobiel. Neemt u gerust eens contact met ons op om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

TOP