Evenementen catering

ref:title

Naast koffie op locatie zijn we ook gespecialiseerd in uw totale evenementen catering. Bent u op zoek naar iemand die tijdens uw evenement of festival uw totale evenementen catering verzorgt?  Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onder de naam Catering & Zo beschikken wij over diverse disciplines op het gebied van evenementen catering en kunnen wij aan iedere gewenste invulling voldoen.

koffie op festival 300x200 Evenementen catering

Door onze ruime ervaring met evenementen catering op grote festivals en partijen kunt u erop vertrouwen dat wij uw bezoekers vriendelijk en vooral snel kunnen bedienen. Daarnaast zijn onze producten altijd kwalitatief, smaakvol en vers. Ons team is vakkundig, enthousiast en draagt bij aan het perfecte verloop van uw evenement.

Naast koffie verzorgen wij bijvoorbeeld o.a. ook cocktails, fruit en smoothies, frites, pannenkoeken, snacks en hamburgers, pizza’s, lahmacun, loempia’s en ijs. Wij verzorgen en leveren eersteklas producten en maatwerk tegen een scherpe prijs.

Wij helpen u graag van uw event een daverend succes te maken. Kijk voor een overzicht van festivals en evenementen waar wij reeds de evenementen catering verzorgde op onze lijst van referenties.

Wilt u meer weten over onze evenementen catering vraag dan hieronder meer informatie aan via ons contactformulier of neem telefonisch direct persoonlijk contact op via 06-53930884:Contactformulier

Neem contact met ons op over Evenementen catering.

*

Uw naam

*

E-mailadres

*

Telefoon (mobiel)

Plaats

Onderwerp

Bericht

* velden zijn verplicht.

TOP