Koffie op uw beursstand

ref:title

Echt lekkere koffie op uw beursstand? Huur dan onze barista in! Onze koffie is zó lekker dat uw gasten het bezoek aan uw beursstand nog beter waarderen.

Gastheerschap

Onze barista is ook een echte gastheer van uw beursstand, die uw gasten aanspreekt en in contact brengt met de juiste persoon op de beursstand, of hij vermaakt uw gasten met leuke wetenswaardigheden over onze koffie, wanneer uw personeel nog even bezet is.  Zorg voor extra beleving op uw beursstand en boek onze barista nu!

koffie op beursstand 300x200 Koffie op uw beursstand

We hebben voor elke beursstand diverse mogelijkheden wat betreft onze koffiemachine:

 • Koffiemachine met onderbouw
  U kunt kiezen uit onze pistonmachine op onze witte trolley met volledig gesloten water aan- en afvoer systeem. U bespaart de kosten voor een wateraansluiting op uw stand! Deze onderbouw is mobiel en past in vrijwel elke beursstand.
  Lees meer over onze koffiemachine met onderbouw: Onze losse pistonmachine
 • De Koffiebakfiets
  Ook kunt u kiezen voor onze eye-catcher de “Koffiebakfiets”. Deze bakfiets werd vroeger gebruikt om vers gebrande bonen naar de winkels te vervoeren. Nu hebben we onze koffiemachine er op geplaatst en serveren we direct een heerlijk kopje koffie, cappuccino of espresso aan uw gasten op uw beursstand. Onze “koffiebakfiets” is een perfecte toevoeging aan uw beursstand en deze eye-catcher zal bezoekers uw beursstand nog beter laten opvallen!
  Lees meer over onze koffiebakfiets: Onze koffiebakfiets
 • Losse koffiemachine
  Passen bovenstaande oplossingen niet in uw beursstand of ontwerp? Of heeft u misschien al een plek ingericht voor het serveren van koffie op uw beursstand? Dan plaatsen we onze machine los op de daarvoor bestemde plek. Ook hier kunnen we een gesloten watersysteem installeren mits er voldoende ruimte is onder de machine voor het plaatsen van jerrycans.
  Lees meer over onze losse koffiemachine: Onze losse pistonmachine

Wilt u onze barista op uw beurstand? Vraag dan direct een scherpe offerte aan via ons contactformulier:Contactformulier

Neem contact met ons op over Koffie op uw beursstand.

*

Uw naam

*

E-mailadres

*

Telefoon (mobiel)

Plaats

Onderwerp

Bericht

* velden zijn verplicht.

TOP