Mobiele koffiebar

ref:title

Onze mobiele koffiebar is inzetbaar op elk evenement wij verzorgen uw gasten van een goede kop koffie, espresso of cappuccino, dit alles natuurlijk vers bereid door onze gastvrije barista.

Onze barista met onze mobiele koffiebar verzorgt graag de koffiespecialiteiten voor uw gasten en kan hen entertainen met leuke wetenswaardigheden over onze koffie.

Deze mobiele koffiebar heeft een authentieke uitstraling in de vorm van een oude bakfiets. Wij voorzien uw gasten van een heerlijke kop koffie terwijl deze eye-catcher een unieke beleving toevoegt aan uw evenement.

De mobiele koffiebar kan op vrijwel elke locatie geplaatst worden. De machine is niet afhankelijk van water aan- en afvoer, maar heeft een gesloten systeem met jerrycans. Het enige dat de mobiele koffiebar nodig heeft is een normale 220v aansluiting.

Lees ook: mobiele koffiebar bij de Wilmersberg

Wilt u meer weten over onze mobiele koffiebar op uw locatie en evenement neem dan direct contact met ons op via 06-53930884 of vul onderstaand contactformulier in en wij sturen direct meer informatie:Contactformulier

Neem contact met ons op over Mobiele koffiebar.

*

Uw naam

*

E-mailadres

*

Telefoon (mobiel)

Plaats

Onderwerp

Bericht

* velden zijn verplicht.

TOP