Over AllesKoffie.com

AllesKoffie.com is al jaren actief in de wereld van koffie. Onze barista's komen door heel Nederland om de beste koffie op locatie te bereiden. Met onze mobiele koffiebar zijn we graag een toevoeging voor elke beursstand, evenement of festival.

Wij laten uw gasten genieten van echt lekker koffie, vers bereid met de beste apparatuur. Onze mobiele koffiebar heeft een authentieke uitstraling en is een echte eye-catcher die zeker niet zal misstaan op uw evenement.

Daarnaast maken we gebruik van milieu bewuste en verantwoorde koffiebonen, met het Rainforest Alliance Keurmerk. Een keurmerk dat verder gaat dan alleen een eerlijke prijs, 10 duidelijke principes en een lijst van ruim 14 criteria waar de koffieboeren aan moeten voldoen, voordat zij dit keurmerk mogen voeren voor hun koffiebonen. Deze liefde voor de koffie zorgt voor een beter milieu, goede arbeidsomstandigheden en een hoge kwaliteit van koffie. Dat proeft u terug in onze koffie!

Bent u op zoek naar echt lekker koffie op locatie dan bent u bij ons dus aan het juiste adres. Graag kijken we naar de beste oplossing voor uw evenement.

De beste koffie op locatie! - AllesKoffie.com

TOP